vervallen

HBG veiling 2020 gaat niet door

Beste mevrouw, mijnheer, familie, ondernemer,

De datum voor de HBG veiling 2020 stond al vroeg in dit jaar vast, namelijk 9 oktober. Wat is het allemaal anders gelopen, het corona-virus zette uw en ons leven op z’n kop. Wat eerder vanzelfsprekend was werd veranderd in ‘het nieuwe normaal’.

En dan de veiling, hoe gaan we dat doen dit jaar? Een veilingavond, zoals wij die kennen, is vooral een gezellige avond. Een praatje hier en daar, liefst niet te ver bij elkaar vandaan, het heen en weer lopen van de bediening die zorgt dat het u aan niets ontbreekt, de ‘lopers’ die uw gekochte goederen bij u brengen etc… De organisatie van de HBG veiling wil zich houden aan de basisregels die door de overheid zijn vastgesteld. Hoe kunnen we een veilingavond organiseren met inachtneming van de basisregels? Vermijd drukte is o.a. een van de basisregels, het is dus niet juist om die drukte te gaan organiseren.

Er komt dit jaar géén HBG veiling en wij vinden dit erg jammer want we beseffen heel erg goed dat zowel de kerk St. Jan als de sportverenging ZAP dit jaar heel veel inkomsten moeten missen terwijl de vaste kosten wel blijven doorgaan.

Daarom willen wij u vragen, om in plaatst van het schenken van goederen en/of kopen op de veiling, nu uw saamhorigheid en betrokkenheid uit te drukken in een financiële schenking / bijdrage.

U kan u bedrag overmaken op het bankrekeningnummer :
NL 09 RABO 0308 6857 09 t.n.v. Stichting Breezand Samen Sterk

Wij hopen dat wij de kerk St. Jan en sportvereniging Zap weer een duwtje in de rug kunnen geven met uw schenking / bijdrage. Wat zou dat mooi zijn.

Bij voorbaat dank!

Met vriendelijke groet, Team HBG : Wendy van Graven, Ilonka Teeuwen, Jacqueline Vonderbank, Martien Teeuwen, Marieke van der Heide, Jos Smakman, Lia Hoep, Jolanda Wijnker.

HBG veiling zoekt een 3e doel voor de veiling van  2020

Het bestuur van de organisatie van de HBG veiling , welke op 9 oktober 2020 gaat plaatsvinden, wil, naast de RK parochie St.Jan de Evangelist en sportfederatie ZAP, een 3e doel laten meedelen in de opbrengst van de veiling.

Dankzij de HBG veiling van 2019 heeft Museum Oud Anna Paulowna  het prachtige bedrag van
€ 2.179,00 kunnen ontvangen.

De randvoorwaarde om mee te doen is dat de club of vereniging in Breezand gevestigd moet zijn. Postcode 1764 dus! Voldoet jouw club of vereniging aan deze voorwaarde en kun je motiveren waarom wij voor jouw club moeten kiezen stuur dan vóór 18 mei een mail naar : info@hbgveiling.nl.

 

HBG veiling 2019

Een prachtige veilingavond waar in totaal een bedrag van € 37.853,- (inclusief schenkingen) is opgehaald. Heel erg bedankt voor de komst en bijdrage!

We mogen trots zijn op zo’n mooi dorp als Breezand!

Een overzicht van een deel van de koopjes die zijn geveild.    

 

 

 

WAT DOET DE SPORTFEDERATIE ZAP MET DE OPBRENGST VAN DE HBG VEILING?

 

Dit jaar willen we de opbrengst gaan gebruiken voor het aanleggen van een 3-tal beachvelden op de locatie waar nu het B-veld van de handbal is gevestigd. Op deze velden kunnen we in de warmere maanden handballen, voetvolleyen.

 

 

 

 

Museum Anna Paulowna  3e doel

Net als de afgelopen jaren is er naast de Sint Janskerk, Sportfederatie ZAP een derde doel gekozen om mee te delen in de opbrengst van de veiling. Het bestuur heeft gekozen voor Museum Anna Paulowna. Museum Anna Paulowna zorgt voor het uitdragen en ten toon stellen van het cultureel en historisch erfgoed van de gemeente Anna Paulowna.  De opbrengst van de veiling zal worden besteed aan het museumgebouw aan de Zandvaart: het noodzakelijke onderhoud, milieutechnische vernieuwingen en verbeteringen om de uitstraling aantrekkelijk te houden.

 

HBG veiling: Vrijdag 11 oktober 2019

We gaan weer veilen!
Op vrijdag 11 oktober 2019 zal de jaarlijkse HBG veiling in de Zap hal weer plaatsvinden.
Een veiling om de kerk St.Jan  en de sportvereniging Zap financieel te ondersteunen.
Maar daar blijft het niet bij.
Net als voorgaande jaren heeft het veilingbestuur een Breezands 3e doel gekozen om mee te delen in de opbrengst van de veiling.

 

Kinderboerderij de Regenmortel ontvangt cheque

Vrijdag 7 december mocht Jolanda Vroone van Kinderboerderij de Regenmortel een cheque t.w.v.
€ 2.216,- in ontvangst nemen van de penningmeester van de veiling Heel Breezand Geeft. De Kinderboerderij de Regenmortel was dit jaar uitgekozen als derde doel van de veiling. Zij willen met dit geld het dak van de volière repareren en een afscheiding maken in het kamp zodat de herten beschikking krijgen over 2 weiden.
Op de foto: Jolanda Vroone ontvangt de cheque van Lia Hoep, Sonja Berbée en Jolanda Wijnker.

HBG veiling 2018

Een prachtige veilingavond waar in totaal een bedrag van € 36.217,-  euro is opgehaald. Heel erg bedankt voor de komst en bijdrage!

We mogen trots zijn op zo’n mooi dorp als Breezand!

Lia Hoep maakt de uitslag bekend.

Kinderboerderij: 3e doel HBG veiling

Kinderboerderij de Regenmortel in Breezand is het 3e doel dat dit jaar is gekoppeld aan de HBG veiling  (Heel Breezand Geeft) op  12 oktober a.s. in de Zwaluwvlucht hal.

(foto: Joek Slijkeman)

Met de opbrengst van de veiling  is o.a. een bijdrage gegeven aan: de renovatie van de Kerk, de renovatie van de ZAP hal, nieuwe orgel voor de Kerk, nieuwe beunen voor het koor en verbouwing van de sportkantine!